Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ajánlott tuti oldalak képes leírás - Régiség.tlap.hu
részletek »

Ajánlott tuti oldalak - Régiség.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: regiseg.tlap.hu » Ajánlott tuti oldalak
Keresés
Találatok száma - 3 db
Hobbi

Hobbi

Hobbija az embernek érdeklődés és örömszerzés miatt van, nem anyagi eredményekért. Hobbi például különböző tárgyak gyűjtése, a barkácsolás, a sport és a művelődés is. Az elmélyülten végzett hobbitevékenységnek következménye lehet, hogy valaki alapos ismeretekre, jártasságra és készségre, tudásra és tapasztalatra tesz szert egy vagy több területen. A cél mégsem az előbbi, hanem az önmegvalósítás, vágyak kiélése, a személyes célok megvalósítása. Ez az oldal megpróbálja összegyűjteni a népszerű hobbikat.

Simson

Simson

Simson, , A Simson.tlap oldalon minden Simson motorral kapcsolatos információkat alkatrészeket, típusokat megtalálsz. oldalon minden Simson motorral kapcsolatos információ megtalálható. A motor története, típusai, motorok alkatrész ellátása, tuning, valamint a témához kapcsolódó klubok, honlapok, és szervizek.

Veterán járművek

Veterán járművek

Veteránbarátok és érdeklődök számára karbantartott linkgyűjtemény. Élő veterán - autó és motor - klubok tematikus gyűjteményén túl, portálok, hobbi oldalak és rendszeres veterán rendezvények weboldalait sorolja fel a katalógus.

Tuti menü