Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Régiség linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Régiség képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: regiseg.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 138 db
Ábrahám Lajos - Kovácsoltvas restaurálás

Ábrahám Lajos - Kovácsoltvas restaurálás

A Restaurátorok és Szépművesek Országos Közhasznú Egyesületének vagyok tagja, lassan 10 éve. Eddigi restaurációim főként Osztrák és Német területen találhatóak. Mindenféle kovácsoltvas termék restaurálását vállalom, legyen szó kapuról, kerítésről, kovácsoltvas bútorról, lakberendezési tárgyakról, ajtóról. A hiányos termékeket is elvállaljuk. 50 éve vagyok a szakmában, jól ismerem a hagyományos és modern technológiákat egyaránt. Restauráláson kívül vállalunk egyedi kovácsoltvas termékek gyártását is.

Ada Régiség felvásárlás

Ada Régiség felvásárlás

Régiségek, antik tárgyak, hagyatékok készpénzes felvásárlása, azonnali helyszíni készpénzfizetéssel. Minden esetben díjtalan kiszállás és ajánlat tétel. Vásárolunk: bútorokat, festményeket, porcelánokat, órákat, kerámiákat, szobrokat, ezüst tárgyakat, csillárokat és játékot.

Álomautó múzeum

Álomautó múzeum

Múzeumunkban közel 70 autótekinthető meg 3700 m2-en. (Autóink folyamatosan cserélődnek) Ezt látni kell! Ez valóság nem álom! Cadillac, Chevrolet, Buick, Pontiac, Dodge, DeSoto, Plymouth, Chrysler, Mercedes, Jaguár, Rolls Royce...

Amicus antikvárium - régiségek

Amicus antikvárium - régiségek

Az antikváriumban magyar és idegen nyelvű könyvek, régiségek, folyóiratok, térképek, metszetek, képeslapok, aprónyomtatványok között válogathat. Az internetes ajánlat csak ízelítő a több ezer kötetes kínálatból. Előjegyzést vállalok az Ön által keresett könyvre, amennyiben a "keresés" szóra kattint. Látogasson meg a Király utcai antikváriumban is.

Anker órásműhely - Antik óra, régiség

Anker órásműhely - Antik óra, régiség

Adorján Zoltánnak hívnak. Az órás mesterséget - hivatásként - már több, mint 25 éve folytatom, amiben gyermekkori álmaim valósulnak meg. Profilom a mechanikai és elektromos órák javításán túl faipari tevékenységet is jelent, amely ingás órákat, állóórákat és különféle zenélő-, tokba helyezhető szerkezetek restaurálását öleli át. A munkám és a hobbim szorosan kötődik egymáshoz, hiszen gyűjtő is vagyok. Hajdan egy hagyaték megszerzésével kezdtem órás tevékenységemet, később munkámat megismerték és egyre szélesebb vevőköröm megtisztel bizalmával.Ehhez nagyban hozzájárult, hogy nem fogadom el a megoldhatatlan fogalmát, és nem kenyerem a szakmai kibúvók keresése. Öreg, fa fogaskerekes szerkezetektől a műhold-vezérelt legmodernebb időmérőkig mindenfélével találkoztam már, és javítottam, így bátran rám bízhatja a legféltettebb családi óráit, szerkezeteit, zenélő dobozait, a köznap használt sorozatóráit.

Antik 2000 stúdió

Antik 2000 stúdió

Az Antik 2000 Stúdió festmény galéria Budapest történelmi belvárosában, a Dohány utcai zsinagóga szomszédságában található. A tulajdonos, Kárai Lajos a kialakításnál bensőséges hangulatot igyekezett teremteni a műtárgyak bemutatásához, hogy finom eleganciával berendezett galériájában a műgyűjtőket és a műkedvelőket is vendégül láthassa. A galéria kínálatában XIX-XX. századi magyar és külföldi festőművészek alkotásai, valamint a kortárs magyar festészet kiemelkedő művészeinek munkái szerepelnek.

Antik bútor

Antik bútor

Tisztelt Látogató! Jöjjön el nézze meg bútorkínálatunkat! Portálunkon csakis régi felújított tárgyakat talál. Folyamatosan szeretnék az oldalt népszerűsíteni így az Ön figyelmébe is ajánlani. Szeretnénk ha minél több látogató, és hirdető találná meg nálunk amit keres, amit szeretne. Hirdessen vagy keressen nálunk antik bútort!

Antik bútor másolatok

Antik bútor másolatok

Antik bútorok másolatainak készítésével, javításával, restaurálásával, intarziakészítéssel, faszobrászattal, lépcsők, valamint egyedi bútorok készítésével foglalkozunk. Fő tevékenységünk az antik bútorokról készült másolatok készítése, melyet a megrendelő igénye szerint készítünk el hozott fénykép, vagy a nálunk kiválaszott kép alapján, illetve megtervezzük azt az adott stílusban. Műhelyünkre a családias hangulat a jellemző. Munkánk egyben a hobbink is, ennek is köszönhetően nincs számunkra lehetetlen.

Antik építőanyagok

Antik építőanyagok

Nincs annál figyelemfelkeltőbb elegancia mint bizonyos stílus jegyek ötvözése és azok megfelelő árnyalatú felhasználása. Egyedivé tehetőek otthonaink az általunk kínált antik téglák, kandallók, kerti szobrok, vízköpők a modern szép anyagok ötvözésével. Ebben kíván oldalunk segítséget nyújtani Önnek! A termékeink többsége ritka és egyedi, jellemzően csak egy-egy darabbal rendelkezünk. Előfordulhat, hogy több év is eltelhet mire újra rendelkezünk a kiszemelt tárggyal, ezért hogyha felkeltettük érdeklődését javasoljuk a mielőbbi kapcsolatfelvételt. Az oldalon található egyes termékek csak kedvcsináló jellegel kerültek közzétételre, míg más termékek a vásárlójukat várják, akik megfelelő felhasználásuk mellet patináns környezetet alakíthatnak ki. Minden termék eladásakor szívesen adunk szakmai segítséget mind a stílus mind technikai jellegű kérdésekre válaszolva. Ezt kedves látogatóink megtehetik online is a kapcsolat menüpontban.

Hirdetés
Antik Galéria Bt.

Antik Galéria Bt.

Az Antik Galéria Bt. 1999. évben alakult családi vállalkozásként és nyitotta meg üzletét Szolnok belvárosában a Zrinyi út 19. sz. alatt. Egy csodaszép valóságos kis ékszerdoboz, ahol az érdeklodő a régi korok világában érezheti magát. A régi tárgyak megbecsülése, szeretete és gyűjtése több mint 30 éve kezdődött a családban. Néhány örökölt vagy vásárolt míves , szép tárgy, amelyben benne van a kitűnőés természetes anyag és sok emberi kézimunka egészen más hangulatot varázsolhat lakásunkba, környezetünkbe. Egyszeruen gyönyörűek. Szöges ellentétben az eldobható műanyagokkal és silány minőségű egyéb tárgyakkal, eszközökkel. Az évtizedekig gyűjtött sok régiség - ahogy lenni szokott - szinte kiszorított bennünket először a lakásból, majd a garázsból is, ezért célszerűnek tartottuk egy régiségkereskedés megnyitását a gyűjteményből.

Antik Hírdető - régiség hirdetés

Antik Hírdető - régiség hirdetés

Antik hírdető: Ingyenes régiség hirdető portálunkon rengeteg régiség hírdetés közül kereshet! Régiség hírdetőknek gyors és egyszerű hírdetésfeladás! Régiség keresőknek gyors és egyszerű keresés! Próbálja ki!

Antik Kotta, zenei régiségek boltja

Antik Kotta, zenei régiségek boltja

Antik Kotta - zenei antikvárium - zenei antikvitások, kotta ritkaságok boltja. Katalógusunkban ritka kotta antikvitás, első kiadás, dedikált példány várja az igényes gyűjtőket. Nézzen körül nálunk!

Antik lakberendezés

Antik lakberendezés

Antik lakberendezés, antikbútorok, régiségek, festmények egyéb népi ,antik kiegészitők, porcelánok,asztalközép kellékek nagy vállasztékban a dunakanyar szivében. Az ország legolcsób áraival! Nézz be hozzánk és állapitsd meg saját magad, és ha nem igyvan akkor várjuk a visszajelzésedet!

Antik óra restaurálás

Antik óra restaurálás

A profilunk továbbra is a régi: kar, -ébresztő,és -fali órák árusítása, elemek cseréje, javítása. Antik órák restaurálása, nagyobb órák esetén oda - vissza szállítással, lakáson történő üzembehelyezéssel. Asztali és fali órák fatokjának javítása. Óraszíjak és csatok nagy választékkal kaphatók, díjtalan felszereléssel. Elemek cseréje valamennyi kvarcóra típusba, autótávnyitóba, számológépbe.

Antik órák restaurálása, régiség felvásárlás

Antik órák restaurálása, régiség felvásárlás

Antik órák restaurálása ( ingás órákat, állóórákat és különféle zenélő-, tokba helyezhető szerkezetek javítása, restaurálását), - mechanikai és elektromos órák javítása, - karórák, zsebórák, antik fali és asztali órák javítása - régiség felvásárlás - számlap készítés, felújítás, egyedi zománc számlap készítés - Kar, - ébresztő, - fali órák árusítása, - elemek cseréje, - minőségi Hirsch szíjak árusítása - óraszerkezetek tisztítása, olajozása - szíjak, csatok szerelése, - törött óraüveg cseréje, - óratok polírozás, óraüveg polírozás - karóra vásárlás

Antik régiségek tárháza - Treffshop

Antik régiségek tárháza - Treffshop

Cégünk több, mint 15 éve gyűjti eladásra az egyedi és ritka régiségeket. Fő profilunk a bútorok Eladna vagy vásárolna? Böngésszen egyre bővülő értékes régiség kínálatunkban. Tekintse meg a Treff Shop állandó és időszaki virtuális kiállításait a weboldalunkon! Vásárlóinkat várjuk több mint 400 nm-es kiállító termünkbe ahol személyesen is megtekintheti az eladásra váró ritka régiségeket. Ha nem találna szívhez szólót, vállalunk egyedi megbízást, hogy az önnek megfelelő ízlésű tárgyakat vigye haza.

Antik Szeged

Antik Szeged

Az Antikszeged szakmai portál nem csak szakmabelieknek. Célunk, hogy a régiségeket, műtárgyakat közelebbről ismerőket és az azzal csak érintőlegesen kapcsolatba kerülőket, a jövőbeni befektetőket egyaránt értékes és naprakész információval lássuk el. Honlapunkon ezért a tárgyak sokasága mellett tanulmányok, hasznos tippek és linkek, valamint hírek segítik a közönség tájékozódását a régiség és műtárgyszakma berkeiben. Tudásanyagunk terjesztéséhez legfontosabb eszközünk a közérthetőség, amelynek köszönhetően nemcsak azok számára válik átláthatóvá ez a szakma akik csak az antik dolgokért lelkesednek, hanem azok számára is akik eddig csak hallottak róla; ugyanakkor folyamatosan frissített tartalommal gondoskodunk arról, hogy oldalainkon a munkájukhoz információt kereső műtárgyakkal, régiségekkel foglalkozó szakemberek is megtalálják az aktuális és érdekes kutatási eredményeket és szakmai újdonságokat.

Tuti menü