Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Régiség Antikváriumok képes leírás - Régiség.tlap.hu
részletek »

Régiség Antikváriumok - Régiség.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: regiseg.tlap.hu » Régiség Antikváriumok
Keresés
Találatok száma - 14 db
Amicus antikvárium - régiségek

Amicus antikvárium - régiségek

Az antikváriumban magyar és idegen nyelvű könyvek, régiségek, folyóiratok, térképek, metszetek, képeslapok, aprónyomtatványok között válogathat. Az internetes ajánlat csak ízelítő a több ezer kötetes kínálatból. Előjegyzést vállalok az Ön által keresett könyvre, amennyiben a "keresés" szóra kattint. Látogasson meg a Király utcai antikváriumban is.

Antik Kotta, zenei régiségek boltja

Antik Kotta, zenei régiségek boltja

Antik Kotta - zenei antikvárium - zenei antikvitások, kotta ritkaságok boltja. Katalógusunkban ritka kotta antikvitás, első kiadás, dedikált példány várja az igényes gyűjtőket. Nézzen körül nálunk!

Antik régiségek tárháza - Treffshop

Antik régiségek tárháza - Treffshop

Cégünk több, mint 15 éve gyűjti eladásra az egyedi és ritka régiségeket. Fő profilunk a bútorok Eladna vagy vásárolna? Böngésszen egyre bővülő értékes régiség kínálatunkban. Tekintse meg a Treff Shop állandó és időszaki virtuális kiállításait a weboldalunkon! Vásárlóinkat várjuk több mint 400 nm-es kiállító termünkbe ahol személyesen is megtekintheti az eladásra váró ritka régiségeket. Ha nem találna szívhez szólót, vállalunk egyedi megbízást, hogy az önnek megfelelő ízlésű tárgyakat vigye haza.

Antikkönyv Online antikvárium

Antikkönyv Online antikvárium

Az Antikkönyv.hu - egy hazai magánszemélyek tulajdonában lévő, régi könyvek újraértékesítésével foglalkozó vállalkozás, egy online antikvárium. Az antikkonyv.hu szakmai portál mind beszerzési forrásai, mind mögöttes szakmai tudása alapján méltán tarthat számot a gyűjtők és befektetők érdeklődésére. Antikváriumunkkal piaci űrt kívánunk betölteni a hazai régi és antik könyvek piacán, úgy, hogy az egyúttal méltó folytatása legyen a nagy múltú hazai antikváriusi gyakorlatnak.

Antikrégiség - Online Antikvárium

Antikrégiség - Online Antikvárium

Jelenleg 3500 db antikvár könyv között böngészhet vagy ön is válhat eladóvá az Antikrégiség.hu Piactéren. Regisztrált felhasználóinknak köszönhetően, akik között egyaránt megtalálhatók galériák, kereskedők, műgyűjtők és magánszemélyek piacterünkön ön folyamatosan bővülő kínálattal találkozhat, jelenleg már több mint 6000 db áru között böngészhet. Hirdesse ön is áruit az ország egyik legnézettebb régiség és könyv portálján, ahol látogatóink havonta 230.000 oldalt tekintenek meg!

Antikva Online Antikvárium

Antikva Online Antikvárium

Másfél évnyi munka után 2001 októberében nyitottuk meg az antikva.hu névre hallgató virtuális antiváriumot. Ekkorra értük el a nyitás feltételeként magunk elé kitűzött célt, a 10.000 feldolgozott könyvcímet. Nem mondjuk - nem is mondhatjuk - hogy mi vagyunk az legelsők, a legnagyobbak, legszebbek, a leglátogatottabbak, a legjobbak, de szeretnénk azok lenni. Igyekeztünk a nyitó készletet úgy válogatni, hogy mindenki találjon a maga számára olyan könyvet, kiadványt, amit szívesen elolvasna, hiányzik a gyűjteményéből vagy akár csak ki szeretné próbálni az internetes vásárlást.

Antikvár Szakkönyvek Boltja

Antikvár Szakkönyvek Boltja

Könyvesboltunk célja a Magyarországon fellelhető szakirodalom összegyüjtése és terjesztése, a szakemberek számára! - Online szakmai antikvárium. Szakkönyv, tankönyv, jegyzet, lexikon széles választékban kapható.

Aranycsillag Ezoterikus Antikvárium

Aranycsillag Ezoterikus Antikvárium

Aranycsillag Ezoterikus Antikvárium. Kategóriák: Asztrológia, Egészségmegőrzés és életmód, Harcművészet és sport, Mágia és misztikum, Reformtáplálkozás, Szellemtudományok, Ezoterikus szépirodalom, Személyiségfejlesztés, Természetgyógyászat. Az könyvekről részletes információt kaphat a listában az árucikk nevére kattintva. Itt látható a könyv borítóképe és ismertetője, továbbá feltüntetésre kerül a készletinformáció és az is hogy új, vagy antikvár könyvről van szó. Az Előrendelés funkcióval szeretnénk lehetőséget biztosítani olyan könyvek rendelésére, amelyek még nincsenek raktáron. Az itt leadott rendeléseknél munkatársunk megpróbálja mihamarabb beszerezni a kért könyvet.

Eladomakönyvem

Eladomakönyvem

Ha a rendszerünkben található valamelyik könyv felkeltette az érdeklődését nincs más dolga, mint regisztrálni, majd megrendelni az adott könyvet. A könyv tulajdonosa ekkor értesítést kap az Ön vételi szándékáról és a választott postázási mód függvényében eljuttatja Önhöz a megrendelt könyvet, könyveket.

Hirdetés
Füst Antikvárium - Becses régiségek

Füst Antikvárium - Becses régiségek

Boltunk kínálatában megtalálhatók becses régiségek, első kiadások, híres sorozatok éppúgy, mint versek, regények vagy gyermekkönyvek. Irodalom- és színháztörténeti anyagunk az átlagosnál gazdagabb. Ezt nem csupán a boltunkba látogató olvasók érzékelhetik, hanem esténként az Új Színházba betérő nézők is, úgyanis esténként a színház előcsarnokában is árulunk. Negyedik évadot zártuk Kapolcson a Művészetek Völgyében, ahová minden évben nagy szeretettel és sokszínű gyűjtött anyaggal megyünk. Az elmúlt években hat árverést tartottunk. A honlapon megjelenő kínálat ízelitő üzletünk választékából.

Legenda Antikvárium

Legenda Antikvárium

Üzletünk a belváros szívében található, patinás jellegét megőrizve, de a kor igényeit is figyelembe véve próbáljuk megtalálni az arany középutat: egyrészt az interneten keresztül is eljuthat hozzánk és tallózhat az ajánlatainkból, másrészt szeretnénk megőrizni azt az atmoszférát, amelyet a régiségek, a polcokon sorakozó könyvek, a személyes böngészés lehetősége nyújt az érdeklődők számára. Meggyőződésünk, hogy az üzlet nyújtotta hangulat, a könyvekkel való "személyes találkozás" semmivel nem pótolható! Az Antikvárium készlete folyamatosan változik, ezért a több mint tízezer kötetes állományunkból heti ajánlókat, ízelítőket adunk közre. Reméljük, hogy a virtuális böngészést egy személyes találkozás követi!

Maros Antikvárium

Maros Antikvárium

Maros Antikvárium. Az oldal tartalma (képeslap, levelezőlap, fénykép, metszet, papírrégiség, egyéb régi tárgy) folyamatos feltöltés alatt áll, tartalma napról-napra bővül. A honlapon szereplő minden tételt egyéni kódszámmal látunk el, mely egyben azonosítóként is működik. A kiválasztott tételeket megvásárolhatja személyesen a Maros Antikvárium Maros utcai boltjában, vagy megrendelheti. Ebben az esetben a tételek kiküldése postai úton, utánvéttel történik.

PannonBook Antikvárium

PannonBook Antikvárium

Antikvárium online, ahol a számtalan könyv, illetve könyvritkaság mellett kortárs festményekkel, metszetekkel, egyetemi jegyzetekkel, térképekkel, képregényekkel várunk minden kedves vásárlót. Webáruházunkból könnyedén megrendelheti az Önnek tetsző terméket, futárszolgálatunk olcsón, gyorsan szállít házhoz.

Szőnyi Antikváriuma

Szőnyi Antikváriuma

Régi könyvek, metszetek, térképek vétele és eladása: ez üzletünk fő tevékenységi köre. A gyermekirodalomtól és kötelező olvasmányoktól kezdve a művészeteken át a történelemtől a filozófiáig - minden témakörben szeretnénk értékes irodalmat terjeszteni. Ferences kötődésünk okán a vallásos könyveket kiemelten kezeljük. Üzletünkben igyekszünk mindig jókedvvel, szép szóval, alacsony árakkal, megbízhatóságot és állandóságot nyújtani. Barátsággal és szeretettel várjuk vásárlóinkat, barátainkat és ismerőseinket....

Tuti menü