Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Régiség Aukciók, Galériák képes leírás - Régiség.tlap.hu
részletek »

Régiség Aukciók, Galériák - Régiség.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: regiseg.tlap.hu » Régiség Aukciók, Galériák
Keresés
Találatok száma - 19 db
Báv aukciósház

Báv aukciósház

A BÁV Bizományi Kereskedőház és Záloghitel Zrt. 236 éves történelmével, a legnagyobb múltú jogfolytonosan működő magyar vállalkozás. Az 1773-ban Mária Terézia kézjegyével ellátott, díszes, királyi alapítólevél - bőrkötésben, nagy királyi pecséttel - múzeumunk kiemelt becsű darabja. A cég a kezdetektől fogva a magyar zálogpiac vezető szereplője, ugyanakkor első helyen áll a műkereskedelem ékszer, ezüst, arany és műtárgy szegmenseiben is. Üzletágai: zálog, műkereskedelem, ingatlanhasznosítás, mely tevékenységet a BÁV csoporton belül önálló társaság végzi.

BudapestAukció

BudapestAukció

Online licit, ahol a gyűjtők napi 24 órán keresztül licitálhatnak az interneten keresztül a bemutatott festményekre, műtárgyakra. Hetente új tételek. Az online Licit a meghirdetett napon 16:00 órakor zárul. A tételek élőben, a Fehérhajó Galériában tekinthetők meg.

Csodaszarvas Galéria

Csodaszarvas Galéria

A Csodaszarvas online galéria fő célkitűzése, hogy közelebb hozza a közönséghez az elismert és a kevésbé ismert képzőművészek alkotásait. Galériánk az általunk legjobban kedvelt képzőművészek munkássága elött állandó életmű kiállítással tiszteleg. Fontosnak tartjuk, hogy a fiatal és kevésbé ismert művészek is lehetőséget kapjanak a bemutatkozásra, ezért a folyamatosan bövülő online kiállításainkra várjuk képzőművészek és iparművészek jelentkezését elérhetőségeinken keresztül

Ferenc Galéria és Aukciósház

Ferenc Galéria és Aukciósház

Galériánk az igények mind tökéletesebb kielégítése érdekében számos fontos szolgáltatással segíti a gyűjtőket, ügyfeleit. Egyik legfontosabb a gyűjtők számára nyújtott szaktanácsadás, a gyűjteményépítés irányainak, módszertanának kiválasztása, a gyakorlott és kezdő gyűjtők egyéni igényeihez igazodó szakmai támogatása. Ennek része az egyedi befektetési tanácsadás is. Az Ön ízlésének és személyes vonzalmának tiszteletben tartásával a Ferencgaléria szívesen segíti tájékozódását, vásárlásait. Galériánk szolgáltatásai közé tartozik a teljes gyűjtemények feldolgozása, fotózása és dokumentálása. Külföldi galériák és magánszemélyek számára vállalja magyar festmények eredetiségének meghatározását, segítünk a hamisitványok kiszűrésében.

Ferenczi és Szénássy Aukciósház

Ferenczi és Szénássy Aukciósház

A galéria vezetői az aukciós bútorok piacán olyan márkát kívánnak létrehozni, melyet a kizárólag megbízható beszerzési forrásra és az ehhez kapcsolódó teljes szolgáltatási háttérre épülő, egyenletesen magas színvonal fémjelez, és amelyhez személyük a biztosíték. A bútorok mellett - a Körmendi Galéria szakközreműködésével - hangsúlyt helyeznek az 1945 utáni időszak klasszikus, modern és kortárs képzőművészeti alkotásaira, festményekre, grafikákra és szobrokra is.

Haas Galéria

Haas Galéria

Galériának célja egy egységesen modern festészeti és grafikai kínálat felvonultatása, amelybe beleférnek a klasszikus modern képek és a közönséghez szóló, jó ízlést formáló kortárs alkotások is. Szeretném, ha a galériában mind a szenvedélyes gyűjtők, mind a jó képekben gyönyörködni tudók, mind a színvonalas, ízléses ajándékot keresők megtalálnák a nekik megfelelő művet (egyszóval szeretnénk jóképűek lenni).

Honterus Aukciósház

Honterus Aukciósház

Cégtábláját a jeles erdélyi térkép-mester, Honter János nevéből nyerte, s egy közel száz éves antikvárium szellemi utódjának vallja magát a Múzeum körúti antikváriumok sorában a Honterus. Vállalt feladata a humán - azaz az emberrel közvetlenül kapcsolatos kultúrális hagyományok, mondhatni: papír alapú hagyatékok (régi könyvek, térképek, folyóiratok, metszetek, kéziratok, nyomtatványok, képeslapok, értékpapírok stb.) gyűjtése, ápolása és értékesítése.

Julius Art - Régiség Galéria

Julius Art - Régiség Galéria

Cégünk azért jött létre, hogy a művészetet kedvelők igényeit elégítse ki a legmagasabb színvonalon. XIX. és XX. századi illetve antik magyar és külföldi festményekkel, grafikákkal, afrikai és ázsiai régiségekkel, keleti szőnyegekkel, szobrokkal, bútorokkal és egyéb műtárgyakkal állunk az érdeklődők rendelkezésére. Célunk a legmagasabb minőségű művészeti értékek közvetítése - versenyképes árak megtartása mellett, ügyfeleink teljes körű kiszolgálásával.

Kieselbach Galéria és Aukciósház

Kieselbach Galéria és Aukciósház

Kieselbach Tamás művészettörténész, igazságügyi festményszakértő, 25 éves szakmai gyakorlatával várja kérdéseit és felajánlja saját, valamint munkatársai segítségét. A Kieselbach Galéria és Aukciósház az alábbi szolgáltatásokkal áll az Ön rendelkezésére: - Ingyenes értékbecslés - Eredetiségvizsgálat - Tudományos kutatás - Művészettörténeti tanulmány készítése - Keretezés - Restaurálás - Fotózás Kérje tanácsainkat gyűjteménye kialakításában és fejlesztésében is. Kérésére művészettörténészeink elkészítik kollekciójának tudományos igényű katalógusát.

Hirdetés
Kogart Galéria

Kogart Galéria

A 2009. szeptemberében megnyíló KOGART Galéria célja, hogy elősegítse a minőségi műalkotások és a vásárlók egymásra találását. Munkatársaink örömmel állnak rendelkezésre, hogy tanácsot adjanak vendégeinknek, akár egy esztétikus tárgyra vágyó magánszemélyről, vagy gyűjteményépítő cégről esetleg befektetési céllal vásárló érdeklődőről van szó.

LicitBazár- régiség aukciók

LicitBazár- régiség aukciók

Eladná régi, megunt dolgait? Vagy esetleg vásárolna újakat? Hirdessen a LicitBazáron! Jöjjön és regisztráljon hiszen teljesen ingyenes. Napról napra bővülő kínálatunk garantálja hogy Ön is megtalálja amit keres. A babaruháktól kezdve a sportszerekig minden megtalálható oldalunkon. Látogasson el hozzánk barátságos csapat várja.

Militária Antik Galéria - Katonai régiségek

Militária Antik Galéria - Katonai régiségek

Fő tevékenységi körünk a katonai régiségekkel való kereskedés, valamint katonai egyenruházati szakértések készítése film- illetve színházi produkciókhoz, továbbá katonai hagyományaink ápolása és méltó megőrzése. A cég fő célja, hogy létrehozza Budapesten az első katonai magánmúzeumot, amely méltó környezetben mutatja be magángyűjteményünket állandó, illetve barátaink gyűjteményeit időszakos kiállítások keretein belül.

Nagyházi Galéria és Aukcióház

Nagyházi Galéria és Aukcióház

A Nagyházi Galéria egyike a legrégebben működő magyarországi régiségkereskedéseknek és aukciósházaknak. 1984-ben nyitottuk meg régiségkereskedésünket a Járőr utcában, egy néhány tíz m2-es helyiségben, amely a kilencvenes évek elejére már 200 m2-es, többszintes galériává nőtte ki magát, lehetővé téve, hogy a régiségek és műtárgyak legszélesebb kínálatát mutathassuk be és forgalmazzuk.

Pécsi Műtárgy Galéria

Pécsi Műtárgy Galéria

20 éve foglalkozunk antik Zsolnay tárgyak és egyéb más antik műtárgyak kereskedelmével. Az antik Zsolnay műtárgyakat különösen kedveljük, ezért galériánkban az 1870-es évektől kezdődően egészen napjainkig készített Zsolnay fajanszokat, eozinokat és porcelánokat kínálunk eladásra. A Zsolnay tárgyakkal való kereskedés nem csak a munkánk, hanem a hobbink is egyben, ami az életünkben jelentős szerepet tölt be. Természetesen a Zsolnay termékeken kívül Műtárgy Galériánkban egyéb régiségeket és antik tárgyakat kínálunk, például Herendi dísztárgyakat, antik bútorokat, festményeket, ezüst használati- és dísztárgyakat, antik órákat és sok egyéb kvalitásos antik műtárgyat. Szakmai tapasztalatunkkal, megbízhatóságunkkal és rugalmas szolgáltatásokkal állunk mindig ügyfeleink rendelkezésére. Várjuk Önt is, hogy bevezethessük az antik műtárgyak világába!

Pintér Aukciósház

Pintér Aukciósház

Tisztelettel és szeretettel köszöntjük megújult weboldalunkon. Nagy örömünkre szolgál, hogy ebben a hihetetlenül zsúfolt kibertérben ránk talált és "benéz" hozzánk, reméljük nem hiába! 2009. októbertől új szolgáltatással is bővültünk, havi rendszerességgel aukciót indítottunk: minden hónap első szerdáján rendezünk árverést. Ezekben vegyesen szerepelnek bútorok, dísztárgyak és festmények, tudatosan úgy összeállítva a tételsort, hogy ott szerepeljenek közepes- és magas kvalitású tárgyak is. Reméljük, hasznos "csatornának" fog ez bizonyulni mindannyiunk számára. A tárgybeadás folyamatos, keressenek fel minket e-mail-ben, és küldjék el az árverezendő tárgy fotóját, paramétereit és indulási árát, vagy hozzák be személyesen a Galériába.

Pintér Sonja galéria

Pintér Sonja galéria

A Pintér Sonja Galéria 2000-ben jött létre, azzal a céllal, hogy a régiségüzleteiről ismert Falk Miksa utcában erősítse a kortárs művészet jelenlétét. Rendszeresen részt veszünk a Műgyűjtők Éjszakáján, melyekre kiállításokkal, jazz és klasszikus koncertekkel készülünk. Első kortárs művészeti árverésünket 2008. november 24-én rendeztük, melynek teljes anyaga három hétig volt látható a galériában és jelen voltunk vele a Budapest Art Fair kiállításon.

Polgár Galéria és Aukciósház

Polgár Galéria és Aukciósház

A Polgár Galéria és Aukciósház 1987 óta foglalkozik műkereskedelemmel, 1995 óta pedig árveréseket is rendez - egy alkalommal, elsőként Magyarországon becsértékes árverést is tartott. A Polgár Galéria büszke arra, hogy úgymond mindenevő, vagyis nem csak a piac felső, a festmények iránt érdeklődő rétegét szolgálja ki, hanem a műkereskedelem teljes palettájával foglalkozik az antik és a modern festményektől egészen az ékszerekig, ezüstökig. A Polgár Galéria nevéhez fűződik a magyarországi tematikus árverések meghonosítása, melyet Az idő urai óraárverés sorozatával kezdett, mely már túl van a 10. jubileumán, de rendezett az árverezőház már vadászati, karikatúra, avagy több gyűjteményi árverést is. Az eltelt évek alatt több mint tízezer festmény és több tízezer tárgy lelt gazdára a Polgár Galériában, melyek között számos értékes műalkotás, különleges régiség és ritka gyűjtődarab volt.

Tuti menü