Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Régiség Numizmatika képes leírás - Régiség.tlap.hu
részletek »

Régiség Numizmatika - Régiség.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: regiseg.tlap.hu » Régiség Numizmatika
Keresés
Találatok száma - 11 db
Árpád Érembolt

Árpád Érembolt

Az Árpád Érembolt 1999-óta áll a gyűjtők rendelkezésére a numizmatika tárgykörébe tartozó anyagok széles palettáját kínálva. Kezdve az antik érmék 200db-os kollekciójával, mely a római köztársasági időktől a késő császárkorig valamint a Bizánci császárság idején vert pénzekből nyújt áttekintést, e letünt korok kisplasztikai remekművein keresztül.

Érembolt - Régi pénz és régiség bolt

Érembolt - Régi pénz és régiség bolt

Cégünk, az Érembolt-Numizmatika Kft. A 90es évek elején alakult. Elsőként a szakmában a rendszerváltás után. Első numizmatikai árverésünket 1992-ben rendeztük és eddig összesen 24 árverést tartottunk. Az érembolt vezetője és tulajdonosa Kővágó László okleveles numizmatikus, harminc éves szakmai tapasztalattal és szakértelemmel. Boltunkban régiségek és a n numizmatika tárgykörébe tartozó tárgyak vételével, árusításával és értekesítésével foglalkozunk: Magyar és külföldi, régi és modern pénzérmék, papírbakjegyej, emlékérmék, plakettek, kitüntetések, jelvények, érme és bankjegy tárolásra lapok és berakók, numizmatikai szakirodalom katalógusok.

Éremkedvelők Egyesülete (ÉKE)

Éremkedvelők Egyesülete (ÉKE)

1905-ben lelkes éremművészek, műbarátok és éremgyűjtők egy kis csoportja a magyar plakett- és éremművészet fellendítésére, népszerűsítésére és a gyűjtőkedv terjesztésére egyletet alapítottak Éremkedvelők Egyesülete, röviden ÉKE néven. E honlap célja az ÉKE, a készíttetett művészi érmek és plakettek, valamint azok alkotóinak bemutatása a gyűjtők számára.

Ezüstforint - Numizmatikai webáruház

Ezüstforint - Numizmatikai webáruház

Az oldal a numizmatika iránt érdeklődőknek, régiség gyűjtőknek, kiváncsiskodóknak készült. Remélem minden érdeklődő kedvét leli majd az érmék ,bankjegyek lapozgatása közben !!! A saját gyűjteményemből azok a darabok, amelyekből több áll rendelkezésre, vagy nem tarozik a gyűjtési körömbe - az oldalon megvásárolhatók vagy elcserélhetők.

Gyűjtők boltja - régiségek adás-vétele

Gyűjtők boltja - régiségek adás-vétele

Az érmebolt folyamatosan vásárol a numizmatika tárgykörébe tartozó régiségeket: magyar és külföldi régi pénzeket, részvényeket, kötvényeket, zálogleveleket, sorsjegyeket, mindenféle polgári és katonai jelvényeket és kitüntetéseket, papírrégiségeket, kinevezési és adományozási okiratokat, kapcsolódó szakirodalmat, katalógusokat és történelmi könyveket, illetve a gyűjteményekhez kapcsolódó kiegészítő éremgyűjtő kellékeket. Teljes gyűjtemények, hagyatékok felmérése, felvásárlása készpénzért!

Numismatics

Numismatics

Numizmatikai ismertetők, leírások, római érmék, papírpénzek, magyar pénzek katalógusa található oldalunkon. Az oldalt rendszeresen frissítjük új hírekkel, cikkekkel, érmékkel, bankjegyekkel. Oldalunk elindításában az a cél vezérelt bennünket, hogy egy internetes numizmatikai közösséget hozzunk létre, hiszen Magyarországon eddig ilyen nem létezett.

Numizmatika Shop - Régiség Pécsett

Numizmatika Shop - Régiség Pécsett

A Numizmatika Shopban megvásárolható régiségek: Papírpénzek, fémpénzek, képeslapok, könyvek, papír régiségek, ezüst tárgyak, porcelánok. A termékek feltöltése folyamatosan történik. Kérem jelezze a kapcsolat felvételnél, ha valami hiányzik gyűjteményéből, igyekszünk segíteni beszerzésében.

Nummulitis - Antik, régiség

Nummulitis - Antik, régiség

Oldalainkon antik, magyar és magyar vonatkozású fém- és papírpénzek (a Római Köztársaságtól napjainkig), emlékérmek, plakettek, szükségpénzek, pénz- és banktörténettel kapcsolatos emlékek valamint szakirodalom várja vásárlóinkat. Kínálunk még ezeken kívül érem- és bankjegytároláshoz kiváló minőségű berakókat és egyéb gyűjtési kellékeket. Reméljük, talál gyűjteményébe illő darabokat.

Pannonira Terra - Régiség gyűjtés, magyarországi numizmatika

Pannonira Terra - Régiség gyűjtés, magyarországi numizmatika

Társaságunk a Pannonia Terra Numizmatika árverező ház 1996-ban alakult azzal a céllal, hogy a régiség gyűjtést azon belül is a magyarországi numizmatikát szélesebb körben megismertesse, terjessze, illetve a színvonalát európai szintre emelje. Ma már a hazai numizmatika meghatározó szereplőjévé váltunk. Megalakulásunk óta változatlan személyzettel állunk az érdeklődők rendelkezésére, mind gyűjteményfejlesztési, értékesítési, valamint különféle szakkérdések megválaszolásában.

Hirdetés
Régipénz - Régiség, Numizmatika

Régipénz - Régiség, Numizmatika

Szeretettel köszöntünk a Regipenz oldalain, amely közel 20 éves numizmatikai tapasztalat és több éves webes kereskedelmi tapasztalat alapján került kifejlesztésre. Az oldalt továbbra is folyamatosan fejlesztjük, hogy minden felmerülő további igényt kielégítsen. Igyekeztünk, hogy az oldalon csupa olyan információ jelenjen meg, amely minden szempontból helytálló és azokért felelőséget is vállalunk. A numizmatikai hátteret az egyik legnagyobb magyar aukciós ház és több külföldi aukciós ház és bolt együttműködése biztosítja. Az üzemeltetői hátteret pedig a Via Design Stúdió Kft adja. Az oldalakon látható tételek nevére vagy képére kattintva a bemutatott árucikk saját oldalára lehet eljutni, ahol további részletes információk tekinthetők meg.

Stephan's Numismatic

Stephan's Numismatic

A Stephan's Numismatic egy régi pénzek kereskedelmével foglalkozó vállalkozás. (Numizmatika) Arany és ezüst pénzérmék, régi bankjegyek és emlékérmék széles választékával találkozhat a weboldalon, melyeket azonnal meg is rendelhet a webshopon keresztül. Látogasson el oldalunkra és keresgéljen széleskörű kínálatunkból! A kiválasztott termékeket megtekintheti személyesen is, a telefonos egyeztetést követően, a megbeszélt időpontban. Amennyiben a keresett terméket nem találta meg, vállaljuk azok felkutatását is. Kellemes időtöltést kívánunk!

Tuti menü