Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Régiség portálok képes leírás - Régiség.tlap.hu
részletek »

Régiség portálok - Régiség.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: regiseg.tlap.hu » Régiség portálok
Keresés
Találatok száma - 14 db
Antik bútor

Antik bútor

Tisztelt Látogató! Jöjjön el nézze meg bútorkínálatunkat! Portálunkon csakis régi felújított tárgyakat talál. Folyamatosan szeretnék az oldalt népszerűsíteni így az Ön figyelmébe is ajánlani. Szeretnénk ha minél több látogató, és hirdető találná meg nálunk amit keres, amit szeretne. Hirdessen vagy keressen nálunk antik bútort!

Antik Hírdető - régiség hirdetés

Antik Hírdető - régiség hirdetés

Antik hírdető: Ingyenes régiség hirdető portálunkon rengeteg régiség hírdetés közül kereshet! Régiség hírdetőknek gyors és egyszerű hírdetésfeladás! Régiség keresőknek gyors és egyszerű keresés! Próbálja ki!

Antik lakberendezés

Antik lakberendezés

Antik lakberendezés, antikbútorok, régiségek, festmények egyéb népi ,antik kiegészitők, porcelánok,asztalközép kellékek nagy vállasztékban a dunakanyar szivében. Az ország legolcsób áraival! Nézz be hozzánk és állapitsd meg saját magad, és ha nem igyvan akkor várjuk a visszajelzésedet!

Antikapró - Antik, Régiség, Műtárgy

Antikapró - Antik, Régiség, Műtárgy

Üdvözöljük Magyarország vezető online régiség piacterén! Itt gyorsan és egyszerűen megtalálhatja az Ön által keresett információt vagy feladhatja ingyenes apróhirdetését. Annak érdekében, hogy megfeleljünk igényeinek, honlapunkat folyamatosan frissítjük és fejlesztjük. Az Ön javaslataival és szakértőink támogatásával rövid időn belül tudunk reagálni kívánságaira és így biztosítjuk, hogy az Antikapró egyike maradjon a legjobb magyar website-oknak.

Antikhunter

Antikhunter

Régiségek, teljes hagyatékok, porcelántárgyak, festmények, ezüst tárgyak, órák, kisplasztikák, könyvek (új és használt) felvásárlásaKelet-Magyarország, főleg Békés- és Hajdú-Bihar megyéből. Bizományos értékesítést is vállalunk. Antik bútorok, festmények, porcelán, órák, könyvek, galéria, csillárok, pénzérmék, lámpák, szobrok, ékszerek, ezüst, dísztárgyak, kályhák, rézkarcok, antik könyvek, régi könyvek felvásárlása. Egyéb szolgáltatásaink:régiségek értékesítése, használt könyvek értékesítése, hagyaték felvásárlás, értékbecslés, bizományos értékesítés, aukció szervezés, lomtalanítás, közúti, szállítmányozás, postai, futárpostai tevékenység, fényképészet.

Antikpiac - Internetes régiség piac

Antikpiac - Internetes régiség piac

Virtuális piacterünket azért fejlesztettük ki, hogy kereskedők és magánszemélyek számára egyaránt lehetőséget biztosítsunk az online reklám előnyeinek megtapasztalására. A rendszer használata jelenleg mindenki számára ingyenes.

AntikWeb - antikvitás vadászterület.

AntikWeb - antikvitás vadászterület.

Antikweb - Töltsd fel az eladó régiségeid! Nemesfém, Kovácsoltvas bútor, Porcelán, Üveg, Kerámia, Régi könyv, bélyeg. Numizmatika, Antik hangszer lámpa csillár. Régi bútorok. Fegyver, Szobor faragvány. Régi órák. Minden új regisztrálónak 1000Ft bónuszt írunk jóvá a számláján. Az összeg felhasználható hirdetések kiemeléséhez, vagy bannerek megjelenítéséhez.

Csodaszarvas régiségbolt

Csodaszarvas régiségbolt

Eladna vagy vásárolna régiséget, műtárgyat, könyvet? Itt megteheti ingyen, jutalék és díjak nélkül. Böngésszen egyre bövülő régiség, műtárgy és könyv kínálatunkban. Elolvashatja a legfrissebb műtágypiaci és kulturális híreket, elemzéseket. Itt megtalálhatja mindazon információt, ami egy gyűjtőt, műkedvelőt érdekelhet. Tekintse meg a Csodaszarvas Galéria állandó és időszaki virtuális kiállításait! Tárlatainkon megtalálja az összes képzőművészeti ág műalkotásait.

Galeria Savaria - Antik műtárgy, régiség

Galeria Savaria - Antik műtárgy, régiség

Elsősorban az antik műtárgyak, régiségek iránt érdeklődőkre gondolva hoztuk létre ezt a virtuális piacteret, mely természetesen szélesebb rétegek számára is kínál lehetőséget a műtárgyak, művészek, valamint magángyűjtemények világába történő bepillantásra. Művész adatbázisunkban számos elismert hazai és nemzetközi festő, szobrász, művészettörténész és más területen alkotó művészek önéletrajzi adatai, egy-egy alkotásuk szerepel.

Hirdetés
Kon-Art - Műtárgy, régiség kereskedelem

Kon-Art - Műtárgy, régiség kereskedelem

Mindenfajta régiség kereskedelmének közvetítése a legjobb értékesítési módokon. Szolgáltatásaink: Elsődlegese n a műtárgy-régiség árukörrel összefüggő aukciók teljeskörű megszervezése és lebonyolítása, de vállalkozunk ezen belüli részfeladatokra is, pl. árverésvezetés. Műtárgyak vásárlásával összefüggő befektetési és művészeti szaktanácsadások. Mindenféle árukör tekintetében vállalkozunk értékbecslések elvégzésére, szükség esetén külső (ha kell igazságügyi) szakértők közreműködésével.

Műtárgy - antik, kortárs, régiség

Műtárgy - antik, kortárs, régiség

Weboldalunkon minden műtárgy vevőre talál. Adatbázisa dinamikusan növekszik és a mögötte álló szakértői csapat a garancia a nagy ütemben bővülő tartalom minőségére. Antik bútorok, csillárok, festmények, szobrok, üveg tárgyak, porcelánok, arany ékszerek, katonai régiségek iránt érdeklődők (műgyűjtők, műkedvelők, restaurátorok, művészeti szakemberek) kereshetnek több ezer műtárgy között oldalunkon. Oldalunkon értékesítés nem történik, a műtárgyak iránt érdeklődők az alkotók, galériák, magánszemélyek által megadott elérhetőségeken keresztül személyesen vehetik fel velük a kapcsolatot.

Régi Magyar részvények - kötvények

Régi Magyar részvények - kötvények

Ezt a honlapot azzal a céllal hoztuk létre, hogy látogatóink betekintést nyerhessenek a régi magyar részvények, kötvények, záloglevelek, nyereménykölcsönök, államadóssági kötvények és járadékkölcsönök, egyszóval a "történelmi értékpapírok" csodálatos világába.

Régiségapró

Régiségapró

Ingyenes apróhirdetési portál az antikvitások és régiségek témakörében. Régiségek eladása. Régiség lexikon, a szakkifejezésekhez. Érdekes cikkek az antikvitások gyűjtéséhez. Régiség hirdetések, régiség eladás. A régi tárgyak gyűjtése maga is művészet és igen sok ismeret megszerzésére ad alkalmat. Ez a tudás nemcsak magukra a műtárgyakra vonatkozik, hanem kiterjed megszerzésük módjára és karbantartásukra is. Sajnálatos módon az antik tárgyak és régiségek értékének megbecsüléséhez nincs biztos iránytű, de tapasztalat és tudás révén tájékozottá válhatunk. Az antik tárgyak körébe nem csupán a drága művészeti alkotások tartoznak, olcsóbb régiségek is jelentős gyűjtői értéket képviselhetnek.

Veterán aukció

Veterán aukció

Oldalunk veterán járművek és a veterán témakörbe tartozó egyéb tárgyak interneten történő aukciónálását teszi lehetővé. Vagyis mindenki megtapasztalhatja, hogy az általa feltett tárgyra hogyan versengenek az emberek egymást túllicitálva. Ráadásul oldalunk teljesen ingyenes, ami azt jelenti, hogy kockázat nélkül próbálhatja meg eladni a padláson, vagy a garázs mélyén porosodó kincseit.

Tuti menü