Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Régiségek Értékbecslése képes leírás - Régiség.tlap.hu
részletek »

Régiségek Értékbecslése - Régiség.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: regiseg.tlap.hu » Régiségek Értékbecslése
Keresés
Találatok száma - 5 db
Art Cash Kft. - A zálogház

Art Cash Kft. - A zálogház

Az Art-Cash Kft. 2007-ben alakult több hazai ékszer és pénzügyi szolgáltató piacon működő cég illetve országos üzlethálózat tulajdonosainak társulásával. A tulajdonosok célja olyan üzlethálózat kialakítása és működtetése melyben évtizedes tapasztalatokkal rendelkező szakemberek nyújtanak komplex szolgáltatást (záloghitelezés, értékbecslés, műtárgy és ékszerkereskedelem ) már meglévő és jövőbeni ügyfeleink részére.

Budai Krisztina - szakbecsüs-műértőnő

Budai Krisztina - szakbecsüs-műértőnő

Neves és ismeretlen, magyar ill. külföldi festményeket, valamint antik és modern képeket, ikonokat (sötét tónusú, sokalakos ikonok előnyben). Álló-, fali-, dísz-, zsebórákat, külön szerkezeteket, óratokokat (javításra szorulót is). Zeneszerkezetű, hold-járatos, ütős, naptáros, játékrendszerű, többfunkciós órákért kiemelten magas árat fizetünk! Hagyatékok - lakásfelszámolások - gyűjtemények-megvásárlásáért, első vevőként többet fizetünk!

Csörgő Art Consulting

Csörgő Art Consulting

Megbízónk kérésére az adott műtárgyat, festményt mintegy átvilágítjuk. Megállapítjuk a mű keletkezésének korát, az alkotó személyét, amennyiben ez nem lehetséges, akkor meghatározzuk azt a kört, amelyhez az alkotó vélhetően tartozik. Megvizsgáljuk a kép állapotát, meghatározzuk a szükséges restauráció mértékét és várható költségeit. Javaslatot teszünk a beszerzési vagy eladási árra, prognózist készítünk a kép piacfejlődési potenciáljáról.

Koller Galéria

Koller Galéria

A Koller Galéria művészeti- és befektetési szaktanácsadással magánszemélyek, gyűjtők, és műkereskedelemben érdekelt cégek rendelkezésére áll új gyűjtemények kialakításában, valamint már megalapozott, kialakult ízlésvilágot, irányelvet tükröző gyűjtemények építésében és fejlesztésében. Szaktanácsadóink igény szerint felmérik és elemzik gyűjteményét, elkészítik tudományos szintű katalógusát, megszervezik gyűjteményes kiállitását.

Műtárgy, Régiség értékbecslés

Műtárgy, Régiség értékbecslés

A nyomdaipari szolgáltatás mellett ingatlanközvetítéssel szélesítettük tevékenységi körünket. A megváltozott piaci igényeknek megfelelően, - gyors reagálással - műtárgy értékbecsléssel és bizományos értékesítésével is foglalkozunk. Működési struktúránk lényeges eleme, hogy az Európai Unió részeként, a gyorsan változó piaci helyzethez azonnal tudjunk alkalmazkodni. Partnereink érdekében megragadunk minden Unió által nyújtott a lehetőséget, szem előtt tartva a tisztességes, minőségi a munkát.

Tuti menü