Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Régiségkereskedők képes leírás - Régiség.tlap.hu
részletek »

Régiségkereskedők - Régiség.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: regiseg.tlap.hu » Régiségkereskedők
Keresés
Találatok száma - 25 db
Ada Régiség felvásárlás

Ada Régiség felvásárlás

Régiségek, antik tárgyak, hagyatékok készpénzes felvásárlása, azonnali helyszíni készpénzfizetéssel. Minden esetben díjtalan kiszállás és ajánlat tétel. Vásárolunk: bútorokat, festményeket, porcelánokat, órákat, kerámiákat, szobrokat, ezüst tárgyakat, csillárokat és játékot.

Antik 2000 stúdió

Antik 2000 stúdió

Az Antik 2000 Stúdió festmény galéria Budapest történelmi belvárosában, a Dohány utcai zsinagóga szomszédságában található. A tulajdonos, Kárai Lajos a kialakításnál bensőséges hangulatot igyekezett teremteni a műtárgyak bemutatásához, hogy finom eleganciával berendezett galériájában a műgyűjtőket és a műkedvelőket is vendégül láthassa. A galéria kínálatában XIX-XX. századi magyar és külföldi festőművészek alkotásai, valamint a kortárs magyar festészet kiemelkedő művészeinek munkái szerepelnek.

Antik építőanyagok

Antik építőanyagok

Nincs annál figyelemfelkeltőbb elegancia mint bizonyos stílus jegyek ötvözése és azok megfelelő árnyalatú felhasználása. Egyedivé tehetőek otthonaink az általunk kínált antik téglák, kandallók, kerti szobrok, vízköpők a modern szép anyagok ötvözésével. Ebben kíván oldalunk segítséget nyújtani Önnek! A termékeink többsége ritka és egyedi, jellemzően csak egy-egy darabbal rendelkezünk. Előfordulhat, hogy több év is eltelhet mire újra rendelkezünk a kiszemelt tárggyal, ezért hogyha felkeltettük érdeklődését javasoljuk a mielőbbi kapcsolatfelvételt. Az oldalon található egyes termékek csak kedvcsináló jellegel kerültek közzétételre, míg más termékek a vásárlójukat várják, akik megfelelő felhasználásuk mellet patináns környezetet alakíthatnak ki. Minden termék eladásakor szívesen adunk szakmai segítséget mind a stílus mind technikai jellegű kérdésekre válaszolva. Ezt kedves látogatóink megtehetik online is a kapcsolat menüpontban.

Antik Galéria Bt.

Antik Galéria Bt.

Az Antik Galéria Bt. 1999. évben alakult családi vállalkozásként és nyitotta meg üzletét Szolnok belvárosában a Zrinyi út 19. sz. alatt. Egy csodaszép valóságos kis ékszerdoboz, ahol az érdeklodő a régi korok világában érezheti magát. A régi tárgyak megbecsülése, szeretete és gyűjtése több mint 30 éve kezdődött a családban. Néhány örökölt vagy vásárolt míves , szép tárgy, amelyben benne van a kitűnőés természetes anyag és sok emberi kézimunka egészen más hangulatot varázsolhat lakásunkba, környezetünkbe. Egyszeruen gyönyörűek. Szöges ellentétben az eldobható műanyagokkal és silány minőségű egyéb tárgyakkal, eszközökkel. Az évtizedekig gyűjtött sok régiség - ahogy lenni szokott - szinte kiszorított bennünket először a lakásból, majd a garázsból is, ezért célszerűnek tartottuk egy régiségkereskedés megnyitását a gyűjteményből.

Antik Szeged

Antik Szeged

Az Antikszeged szakmai portál nem csak szakmabelieknek. Célunk, hogy a régiségeket, műtárgyakat közelebbről ismerőket és az azzal csak érintőlegesen kapcsolatba kerülőket, a jövőbeni befektetőket egyaránt értékes és naprakész információval lássuk el. Honlapunkon ezért a tárgyak sokasága mellett tanulmányok, hasznos tippek és linkek, valamint hírek segítik a közönség tájékozódását a régiség és műtárgyszakma berkeiben. Tudásanyagunk terjesztéséhez legfontosabb eszközünk a közérthetőség, amelynek köszönhetően nemcsak azok számára válik átláthatóvá ez a szakma akik csak az antik dolgokért lelkesednek, hanem azok számára is akik eddig csak hallottak róla; ugyanakkor folyamatosan frissített tartalommal gondoskodunk arról, hogy oldalainkon a munkájukhoz információt kereső műtárgyakkal, régiségekkel foglalkozó szakemberek is megtalálják az aktuális és érdekes kutatási eredményeket és szakmai újdonságokat.

Antik Udvar Göd

Antik Udvar Göd

Régiségkereskedésünk a Dunakanyar szívében, Göd városában található. Fő profilunk a régi bútorok, festmények, porcelánok és ezüst tárgyak értékesítése, vétele, valamint bizományos értékesítése. Természetesen kereskedésünkben időszakosan megtalálhatók kortárs, vagy retro tárgyak is. A fő tevékenységünk mellett vállaljuk régi bútorok szakszerű restaurálását, kárpitozását (ingyenes helyszíni szemle és árajánlat), festmények restaurálását, illetve régi porcelánok, üvegtárgyak felújítását (akár pótlással is). Reméljük hamarosan Önt is elégedett ügyfeleink között tudhatjuk!

Antik Veszprém - Régiséggyűjtemény

Antik Veszprém - Régiséggyűjtemény

Vállalkozásunk több mint tíz éve működik, amely kezdetben hobbiszerű régiséggyűjtemény kialakításában öltött alakot. Jelenlegi üzletünkben az antik tárgyak teljes típusválasztékát kínáljuk gyűjtőknek, kereskedőknek és akár otthonuk hangulatát időközönként változtató magánszemélyeknek egyaránt. Üzletünk vásárol is műtárgyakat, bizományos értékesítés, vagy készpénzes vásárlás egyaránt a vendégeink rendelkezésére áll. Jelenleg készpénzre vásárolunk régi, vagy forgalomból kivont fém és papírpénzeket. (A legapróbb külföldit is) Weboldalunk célja az, hogy az emberek megismerjék tevékenységünket, szabadon válogathassanak képek alapján kínálatunkban. A későbbiekben webáruház nyitását is tervezzük, aminek igénybevétele esetén a megvásárolt terméket természetesen házhozszállítanánk.

Antika ajándékbolt

Antika ajándékbolt

Üzletünk 2007. Decemberében nyitotta meg kapuit a tisztelt vásárlóink részére, Veresegyháza egyik központi helyén a Kálvin téren. A nyitást hosszas felmérés előzte meg, melyben felmértük leendő ügyfeleink igényeit, és termékkínálutunkat ezen szempontok alapján alakítottuk ki. Célunk, hogy mind az érdeklődők, mind a vásárlók megtalálják a számukra értékes és egyedi antiktárgyakat. Íme néhány főbb kategória: Lakberendezési tárgyak; Komplett és egyedi garnitúrák; Étkészletek; Festmények; Íróasztalok; Egyéb apró dekorációs elemek. Ez csak néhány felsorolása annak a több száz terméknek, ami megtálható üzletünkben. Üzletünk termékkínálatában, kizárólag egyedi készítésű termékek találhatóak meg. Hozzánk belépve, udvarias és megbízható kiszolgálásban részesül, mialatt megtekintheti múltunk csodálatos értékeit! Mindent kedves érdeklődőt szeretettel várjuk üzletünkben!

Antikaranyecset Kft

Antikaranyecset Kft

Az Aranyecset Kft. igényes antik lakberendezési üzlet a Váci utcában, mely XVIII. és XIX. századi bútor- és szőnyegritkaságok, apró antik ajándéktárgyak, valamint festmények, üveg és porcelán tárgyak adás - vételével foglalkozik. Szolgáltatásaink: Ingyenes értékbecslés lakáson a legrövidebb határidővel, illetve lakberendezési szaktanácsadás. Bútorok kiszállítása bel- és külföldre háztól-házig.

Hirdetés
Antikea - Régiségek tárháza

Antikea - Régiségek tárháza

Ön a régiségek, antik-, és stílbútorok, rusztikus-, és antik fenyőbútorok, festmények, eredeti antik-, és nosztalgikus dísztárgyak kimeríthetetlen tárházába látogatott. Kérem, tegye ezt minél gyakrabban, hogy sok ezer tételes, feldolgozás alatt álló kínálatunkat annak folyamatos felöltése mellett, első kézből ajánlhassam szíves figyelmébe! Az Antikea - az antik lakberendezés raktáráruháza - a régiség-kereskedelemben megalapozott jó hírnevével több, mint húsz éves múltra tekint vissza.

Antikvitás Miskolc - Régiség felvásárlás

Antikvitás Miskolc - Régiség felvásárlás

Régiség felvásárlás Miskolcon. Veszünk antik bútorokat, festményeket, régi porcelánokat, használati tárgyakat, antik könyvet, régi pénzeket, katonai dolgokat, és mindent ami régiség. Különösen érdekelnek minket 100 évnél régebbi bútorok, Herendi porcelán, és ritkaságok. Teljes hagyatékot is felvásárolunk! Kiemelt áron vásárolunk, azonnali készpénzfizetéssel. Házhoz is kimegyünk, a kiszállás minden esetben díjtalan. Régiségboltunkat megtalálja Miskolc központjában, a volt Centrum áruház mellett. Forduljon hozzánk bizalommal!

Antikvitások, hagyatékok felvásárlása

Antikvitások, hagyatékok felvásárlása

Aranyfelvásárlás nagyon kedvező áron és feltételek mellett üzletünkben a 11. kerületben. Ezen felül felvásárolunk továbbá antikvitásokat is,könyveket bélyegeket, órákat, teljes hagyatékokat is akár ingatlannal is! Cégünk 35 éves tapasztalata reméljük kellő garanciát sugall hozzáértésünkre. Keressen minket!

Art decor bútor

Art decor bútor

Az ARTCORE Antik &Design fő tevékenysége az art deco, bauhaus stílusú XX. sz-i bútorok felkutatása, felújítása és értékesítése. Rengeteg különleges, valóban egyedi darab található nálunk, melyek a szakszerű, tradicionális restaurálásnak köszönhetően ismét régi fényükben ragyognak. Mivel ezen bútoroknak a beszerzési forrásai kiapadóban vannak, ezért cégünk szakmai vezetője elhatározta, nem hagyja feledésbe merülni a legérdekesebb tárgyakat. Megrendelés esetén lehetőség nyílik ezek gyártására is, a vevő által igényelt faanyagból, színben ill. formában. Tekintettel arra, hogy a Falk M. utcai üzletünk nem túl nagy alapterületű, ezért lehetőséget biztosítunk raktárunk felkeresésére is, ami valódi kincsvadászat. Hiszen ott eredeti, felújítatlan bútorok között válogathatnak, amelyeket - a szakszerű tanácsadás után - igényük és elképzelésük szerint újítunk fel, így válnak azok nemcsak lakásunk díszeivé, hanem jól használható berendezési tárgyaivá is.

Bardoni Eurostyle Régiségkereskedés

Bardoni Eurostyle Régiségkereskedés

Bardoni Eurostyle Régiségkereskedés: Nézzen körül üzletünkben! Egy átfogó pillantás elárulja rólunk, hogy a XX. század első felének polgári bútoraival foglalkozunk. A szecesszió, a Bauhaus és az art-deco irányzatok lakberendezési tárgyain kívül antik bútorokat, dísztárgyakat is bemutatunk üzletünkben

Budai Antikvitás - Régiségek boltja

Budai Antikvitás - Régiségek boltja

Buda szívében, a Déli pályaudvarral szemben lévő üzletünkbe minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk. Aki keres, az nálunk talál. Kellemes környezetben várunk minden kedves érdeklődőt. Antik tárgyat, régiséget keres? Esetleg kínál? Meglátogathat minket személyesen, vagy felveheti velünk a kapcsolatot. Antik bútor, festmények, szőnyegek, originált dísz- és műtárgyak, ritkaságok, lakberendezési kiegészítők díszítik otthonos boltunkat. Kiszállás díjtalan. Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!

Bútortár - Régiségek adás-vétele

Bútortár - Régiségek adás-vétele

A Bútortár egy antik bútor darabokkal, lakberendezési kiegészítőkkel, tárgyakkal, és ezek felújításával, felkutatásával és kereskedelmével foglalatoskodó családi vállalkozás weboldala. A család idősebb tagjai - vagyis a szülők - a Kisalföld dél-nyugati csücskében, a Bükfürdőtől egy ugrásra lévő Simaságon, egy gyönyörű parasztházban gyűjtik össze őseink megmentésre érdemesnek tartott tárgyait.

Line antik

Line antik

A honlapunk csak egy minimális ízelítőt ad a teljes kínálatunkból, bútorainkról, ülőgarnitúrákról, lámpákról és textilekről. A Hertelendy Kastélyszalló teljes berendezése ennek a bizonyítéka. Az egyéni igények kiszolgálása, magas színvonalon, ez üzletpolitikánk lényege, vonatkozik ez termékeinkre, tevékenységünkre is. Minden adottságunk megvan ennek megvalósításához. Cégek különböző kínálata biztosítja a sokféleséget, a kiválasztott gyártók a kiváló minőséget, a jó együttműködés a pontosságot a szállításban. 17 éve a család nálunk is megkezdte működését. Antonio Tudisco azóta számtalan, Magyarországon fellelhető kincset állított vissza csaknem eredeti állapotába. Meggyőződése, hogy a klasszikus stílust ma sem helyettesítheti semmi az antik bútorok kifinomultsága, utánozhatatlan eleganciája többet ér bármilyen modern dizájnnál. Olaszországban ma is élő hagyománya van az érzelemmel és alapos szaktudással megmunkált, kitűnő faalapanyagból készülő kézműves bútorok készítésének. Ezek a bútorok műalkotások. Ugyanaz jellemzi őket, mint a többszáz éves antik bútorokat: művészi fantázia, az aprólékos kidolgozás ősi szabályainak betartása, kitűnő és ritka alapanyagok, a legmagasabb minőség és egyediség. Ezek a bútorok a jövő generációinak birtokában is értékesek lesznek, ők a mi gazdag örökségünk gyermekeink számára.

Tuti menü