Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Régiségkereskedők képes leírás: Népbolt - Zsazsu [2. oldal]
részletek »

Régiségkereskedők: Népbolt - Zsazsu [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: regiseg.tlap.hu » Régiségkereskedők
Keresés
Találatok száma - 25 db
Népbolt - régiségek

Népbolt - régiségek

A Népbolt egy olyan üzlet, ahol az emberek megtalálhatják, eladhatják, megrendelhetik és hozzájuthatnak a 60-as évek tárgyaitól a régi építőanyagokon keresztül az akár 200 éves régi bútorokig, tárgyakig. Már 16 éve foglalkozunk régi bútorok kutatásával, értékesítésével és restaurálásával. Raktárunkba havonta érkező,folyamatosan bővülő választékkal várjuk érdeklődésüket! Butorgyártással is foglalkozunk. Főként régi de ujj fenyő anyagból gyártunk egyedi méretre is bármilyen bútort!!

Ódon-Fon Kft. - Régiségek világa

Ódon-Fon Kft. - Régiségek világa

2002-ben megalakult cég vagyunk, kb. 16-17 éves tapasztalattal a régiségek világában. Régiségeket és ritkaságokat - főként kuriózumokat - kínálunk széles választékban, nosztalgiát kedvelő vásárlóink részére.Nagykereskedelmi helységünk Vácott található, Budapesttől 40 km-re. Bőséges árukínálatunk nagy részét Magyarországon gyűjtjük össze, kisebbik részét importáljuk szerte európából.

Óváros Antik

Óváros Antik

Már van annak 15 esztendeje is, hogy beleszerelmesedvén régi házakba, bútorokba, tárgyakba, felújításra adtuk fejünket. Mostanra megérett az elhatározás, hogy kereskedésünkkel rendelkezésükre álljunk minden szíves érdeklődőnek, légyen az veszprémi, megyénkbéli, vagy akár távolabbi vidék szülötte. Bolti kínálatunkon felül még az alábbi ügyekben is segítségükre állunk, amennyiben úgy kívánná. Tanácsadás régi tárgyak dolgában. Unott értékei vétele-adása jó magyar forintért, vagy bizományosan. Ódon bútorának, tárgyainak értő restaurálása. Otthonának felcsinosítása. Eszmék cseréje az élet szép és hasznos dolgairól bízván a személyesebb ismeretségben.

Régiségek, műtárgyak aukciója

Régiségek, műtárgyak aukciója

Régiségek, műtárgyak, és iparművészeti értéket képviselő tárgyak. Festmény, bútor, réz, bronz, ón, ezüst, porcelán, üveg, antikvitás. Különleges iparművészeti műalkotások, ritka kézműves termékek. Szánj néhány percet a kínálatom átböngészéséhez! Biztosan találsz néhány tetszetős darabot a kínálatomban, amelyet akár azonnal meg is vásárolhatsz, mindenféle regisztrációs procedúra nélkül. Automatikus kedvezmények minden vásárlónak! Minden 15000Ft feletti vásárlásnál -5%, és 30000Ft felett további -5% kedvezmény.

Richter Antik

Richter Antik

Megpróbáltunk minden szakmát összefogni ami a régiségek során felmerülhet, hogy önnek könnyebb dolga legyen mindent egyhelyen felújítani. Fő tevékenységünk az antik bútorok felújítása, restaurálása,és adás-vétele. Emellett egyedi bútorokat is készítünk klasszikus technológiával, és kórhű másolatait egy régi eredeti tárgynak. És hogy kárpitozott ülőalkalmatosságait se kelljen önnek mozgatni, kiválló szakembereink helyben kárpitozzák bútorait.

SzegedAntik Galéria

SzegedAntik Galéria

Antik lakberendezési tárgyak, bútor, festmény, szőnyeg, fali,- asztali,- és kandallóóra, egyéb dísztárgyak felvásárlása, vagy megbízási szerződés szerinti értékesítése. Ha régóta, hiába keres valamely hőn áhított antik bútort, lakberendezési,- vagy dísztárgyat, jó eséllyel segíthetünk. A keresett tárgy legfontosabb jellemzőinek ismeretében (ha lehetséges, ábra, fotó alapján) segítünk, hogy kívánsága mihamarább teljesüljön. Hagyaték felvásárlása, teljes hagyaték kezelés, ingatlan kiürítése lomtalanítással is.

Tallér Antikvitás

Tallér Antikvitás

Egy fényes pénzzel kezdődött minden még gyerekkoromban, mellyel eldicsekedtem a felnőttek között. Meglátva ezt akkor idősebb és bölcsebb ismerősöm egy láda régi pénzt adott a "fénylő pénzért" cserébe. Ez a kis láda pénz keltette fel érdeklődésemet és indított el ezen az úton. Hobbi szinten űztem ezt a tevékenységet évekig, s közben eleinte észrevétlenül, majd egyre tudatosabban fordultam a műtárgyak felé. Ismereteim további bővítése érdekében műtárgybecsüs végzettséget szereztem. A hobbiból végül üzleti vállalkozás lett. A bolt kínálatát folyamatosan változó árukészlettel igyekszem gazdagítani, hogy az érdeklődők is úgy találják, visszatérni érdemes.

Zsazsu Galéria & Régiségek

Zsazsu Galéria & Régiségek

A Zsazsu Galéria & Antikvitás már 20 éve kínál eladásra illetve keres megvételre Zsolnay eozin, Zsolnay historizáló (19. és 20. századi) és Zsolnay szecessziós tárgyakat, továbbá múzeumi minőségű magyar festményeket és régiségeket. Nagyszerű ezüst tárgyakat, kis plasztikákat, továbbá kisebb méretű barokk és biedermeier bútorokat is találhat nálunk. Anyanyelvi szinten tudunk beszélni Önnel angolul valamint horvátul. Üzletünk mindig nyitva áll az Ön kívánsága szerint, akár hétvégén is!

Tuti menü