Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Veterán autók, motorok képes leírás - Régiség.tlap.hu
részletek »

Veterán autók, motorok - Régiség.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: regiseg.tlap.hu » Veterán autók, motorok
Keresés
Találatok száma - 16 db
Álomautó múzeum

Álomautó múzeum

Múzeumunkban közel 70 autótekinthető meg 3700 m2-en. (Autóink folyamatosan cserélődnek) Ezt látni kell! Ez valóság nem álom! Cadillac, Chevrolet, Buick, Pontiac, Dodge, DeSoto, Plymouth, Chrysler, Mercedes, Jaguár, Rolls Royce...

Balázs Garázs

Balázs Garázs

Cégünk több évtizede foglalkozik oldtimer autók resturásával. Az országban elsőként kezdtünk kifejezetten régi Citroen autók felújításával foglalkozni. A Citroen DS, Citroen Traction Avant, Citroen 2cv (kacsa) felújítások és karbantartások során műhelyünk lassan országszerte ismert lett. Az utóbbi években, talán munkánk minőségének köszönhetően sorra kaptuk a megrendeléseket, nem csupán Citroenek, hanem számos egyéb márka képviselőitől, így az oldtimerek egész sora esett át felújításon műhelyünkben. Évek során megszerzett tapasztalatainkkal, anyagbeszerzési kapcsolatainkkal vállaljuk mindennemű oldtimer felújítását.

Classic Automobiles - Warvasovszky & Co.

Classic Automobiles - Warvasovszky & Co.

Classic Automobile Warvasovszky &Co - Cégünk oldtimer (classic) autók bérbeadásával, restaurálásával, valamint egyéb szolgáltatásokkal foglalkozik. Bentley, Rolls Royce és Maserati fékrendszerek, hidraulika rendszerek felújítása, speciális típusok autóvillamossági munkái Restaurált, kívül-belül teljesen felújított gyönyörű állapotú oldtimerek bérbeadók. Angolul és franciául beszélő női, illetve férfi sofőrt biztosítunk.

Danuvia 125 veterán motor

Danuvia 125 veterán motor

A Danuvia 125 veterán motor portál azzal a szándékkal jött létre, hogy összegyűjtse a veterán Danuvia motorok kedvelőit, összeismertesse őket egymással, és megoszthassák élményeiket, tapasztalataikat valamint hogy segíthessenek egymáson tippekkel, trükkökkel. A Képtár menüpontban különböző almappákban veterán rendezvények, túrák, találkozók fényképei vannak folyamatosan feltöltve.

Danuvia veterán motor

Danuvia veterán motor

Aki szereti, a Danuvia veterán motort, az sok hasznos információt talál a honlapon. A honlapon megtalálható a Danuvia 125 márka kedvelőinek egy Danuvia motor felújításának története, a felújítás ütemében készített képekkel. Megtalálható még Danuvia alkatrészek, Danuvia fórum, és a Danuvia története is, valamint régi reklám.

Horoszcoop Classic Car

Horoszcoop Classic Car

A Horoszcoop Kft. 1989-ben alakult, számos, a saját területén világelsők között számon tartott japán, amerikai és német világcéget képviselve Magyarországon. Kiváló szerelőkkel és műhely hátterünkkel arra az elhatározásra jutottunk, hogy a világ műszaki történelmének megőrzésében és felújításában magunk is részt veszünk, ezáltal visszaadva sok szép autót az autókedvelőknek és a forgalomnak. Mindezek eredményeként kezdtük el veterán autók forgalmazását, restaurálását és szervízelését. Örömünkre szolgálna, ha minél több partnert találnánk úgy Európában, mint a világban. Bármely ezzel kapcsolatos igényével, kérésével állunk rendelkezésére, és mindent elkövetünk, hogy segítségére lehessünk és megosszuk örömünket, információnkat ebben a csodálatos hobbiban.

Mercedes Találkozó

Mercedes Találkozó

Mivel mi Szervezők mindannyian nagy kedvelői vagyunk a csillagos márkának, innen jött az ötlet: Magyarországon még nem rendeztek átfogó, minden Mercedes tulajdonost érintő rendezvényt. Mi azt szeretnénk, ha itt minden Mercedes tulajdonos megjelenhetne, az is akinek fiatal autója van, az is aki egy korosabb, de még nem veterán korú autót birtokol és kicserélhetné a tapasztalatait, új ismerősöket szerezhetne és új tapasztalásokkal térhetne haza.

Old World Garage

Old World Garage

Az OWG vállalkozás fő profilja veterán járművek restaurálása. Főleg angol és német gyártmányú autókkal, motorkerékpárokkal és kerékpárokkal foglakozunk. Megfordultak azonban már műhelyünkben régi magyar motorkerékpárokon és kerékpárokon keresztül egészen egy 1930-as években gyártott rollerig és hasonló korú petróleumlámákig gyakorlatilag minden jellegű muzeális műszaki berendezés.

Oldtimer Perfekt

Oldtimer Perfekt

Célunk megkönnyíteni és gyorsabbá tenni a muzeális járművet szerető műkedvelők, és restaurátorok munkáját. Az Oldtimer Perfekt már 3 éve nyújt biztos segítséget hazánkban termékekkel, technológiákkal, és szolgáltatásaival a kiemelkedő jó minőség megtartása céljából. Jelmondatunk változatlan: "Restaurálási segédanyagok és felszerelések Iparosoknak, Mestereknek és Műkedvelőknek!"

Hirdetés
Veterán apró

Veterán apró

Ingyenes - veteránarát - apróhirdető oldal az 50-es, 60-as és 70-es évek járművei számára. Autók, motorok, alkatrészek és jármű kiegészítők találhatóak strukturált kategóriákba rendezve a Veterán Apró hasábjain. A hirdetések hozzá vannak rendelve a közelgő veteránbörzékhez, így élőben is megnézheted az oldalon szereplő portékákat.

Veterán autó

Veterán autó

Manapság egyre nagyobb divatja van a klasszikus autók birtoklásának és használatának. Ezt az oldalt 2004-ben azzal a céllal hoztam létre, hogy legyen egy tájékozódási pont ebben a nagyon szerteágazó témában, ahol eladó autókról, kiállításokról, veteránautó versenyekről kaphat információt a kedves Látogató.

Veterán Autócsodák

Veterán Autócsodák

Ön hozzánk hasonlóan rajong a veterán autócsodákért? A legjobb helyre érkezett. Oldalunkon a veteránkorú járművek igazán szemet gyönyörködtető példányaival találkozhat, amelyek, nem is oly rég, még igen nagy számban rótták Magyarország útjait. Az idő előre haladtával, azonban számuk egyre csökkent az utakon, és mára már, csak igen kevés látható ezekből, az időközben veterán korba lépett autócsodákból. Ma már többnyire csak gyűjteményekben, ill. lelkes, fanatikus veteránosok tulajdonában találhatóak meg ezek a veterán autócsodák, amelyek évtizedekkel ezelőtt még számos ember mindennapi közlekedési eszközeként szolgáltak. Bizonyára sokunkban rémlenek fel emlékképek, azokból az időkből mikor még Moszkvicsok, Zaporozsecek, 1000 Mbk, Trabantok, Wartburgok sorakoztak az utak menti parkolókban. Ez idő tájt, nem ritkán éveket kellett várni a Merkúrnál ahhoz, hogy az előfizetett autót átvehesse tulajdonosa, és akár pár száz forintból, egész hétvégés országjárásra lehetett kiruccanni. Reméljük sikerült kellőképpen felkelteni érdeklődését a veterán autócsodák iránt.

Veterán autók javítása

Veterán autók javítása

Szervizünkben veterán autók komplett restaurálását és egyedi autók építését vállaljuk. A teljes körű autójavítás mellett rendelkezünk benzines és diesel zöldkártya környezetvédelmi vizsgálati jogkörrel, mérés, zöldkártya kiadás soron kívül! Sérült, karambolos autók szakszerű javítása autórobot húzatópadon, helyszíni kárfelvétellel, biztosítási ügyintézéssel. Karosszéria mühelyünkben karambolos javítások mellett veterán autók teljes restaurálását is vállaljuk.

Veterán autók, motorok kiállítása - Hajdúszoboszló

Veterán autók, motorok kiállítása - Hajdúszoboszló

Veterán autók, motorok kiállítása - Hajdúszoboszló - Hajdúszoboszlói Géptár Múzeum - Műszaki - Közlekedési és Mezőgazdasági Eszközök Kiállítása. Veterán Autó, veterán autók, régi autó, veterán kiállítás, öreg autó, veterán autó kiállítás, oldtimer autók, öreg autók, chevrolet national, prága, bmw 340, zbrojovka, skoda 422, auto union, adler trumph junior. Múzeumomban láthatóak még: öreg motorkerékpárok, kerékpárok, traktorok, gőzgép. Múzeumomban láthatóak az évek során összegyűjtött oldtimer autók, öreg motorkerékpárok, kerékpárok, mezőgazdasági gépek (traktorok), stabil motorok (Lokomobilok) és egyéb más használati tárgyak, lovas eszközök.

Veterán fórum

Veterán fórum

2010 októberében indult útjára a márkafüggetlen Veterán fórum. A fórum célja, hogy a számtalan márkáktól független, minden veteránost érintő információkat a lehető legszélesebb körben tudják megosztani egymással hazánk internetező veterán barátai. Fórumon kívül blogok és cikkek teszik olvasmányosabbá a tartalmat. Kérlek használd Te is minden nap! ;)

Victory veteránautó

Victory veteránautó

Cégünk - a Victory - több, mint egy évtizede áll megrendelői szolgálatában és számos hazai, valamint külföldi megrendelés igényes teljesítésével vett részt a magyar "veteránozás" legújabb kori hírnevének és történetének alakításában. Kellemes-, jól megközelíthető környezetben, személyre szóló kiszolgálással állunk veteránautó szalonunkban az Ön rendelkezésére.

Tuti menü